реклама

реклама

У черкаському сквері "Юність" працівники комунального підприємства "Дирекція парків" розпочали прикрашання до Великодня, пише Суспільне.

d0c72a121cfebfa6

В ефірі Українського радіо Черкаси директор комунального підприємства "Дирекція парків" розповів, що окрім встановлення "писанок", інші парки також готують до свята:

"До Великодня виставимо великі пасхальні «писанки», прикрасимо маленькими «писанками» також сквер «Юність», приберемо максимально Дитячий парк, Сосновий бір та центр міста. Будемо робити все, щоб містяни та переселенці все-таки відчули святковий настрій. Додамо українськості, щоб всі бачили, що передусім ми – українці".

11f7a32a3c587732

З його слів, наразі масових заходів поки не планують проводити:

ce0419512d30bab3

"У цьому питанні ми дуже сильно залежимо від військової адміністрації. Бо ми розуміємо, що масові заходи заборонені, тривоги ніхто не скасовував, тож будемо рухатися у визначеній нею парадигмі".

d5411abf21504696

Черкащанка Анастасія Шевченко прийшла в сквер з донькою на ранкову прогулянку. Вона розповіла, що чекали святкових прикрас:

e08ae92e393874a1

"Минулого року, здається, їх встановили раніше. Цього року ми вже не сподівалися, що будуть ці «писанки». Але сьогодні це стало приємною несподіванкою, що ми приїхали на прогулянку, а тут такий сюрприз. Доньці дуже подобається, тому поки фотографуємось і відпочиваємо. Я вважаю, що попри війну це добре, що місто має хоч маленьку, але святкову атмосферу, діткам таке точно подобається. І це теж нагадування про наші традиції і культуру".

b65a0f9e90ad3089

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100