реклама

реклама

Щороку в Україні реєструють понад 20 тисяч нових випадків і рецидивів туберкульозу. Лікарі та лікарки допомагають успішно боротися із недугою. Але є перепона — люди не завжди готові пройти обстеження, аби виявити хворобу. Адже про туберкульоз досі існує багато міфів, які заважають діагностиці та лікуванню.

лікарі черкащина

Сімейні лікарі та лікарка з Черкащини Микола Карпец, Ярослав Паращук та Марина Опаленко разом з колегами з інших регіонів України розвінчали найпоширеніші міфи про туберкульоз. Чи можна отримати збудника хвороби через речі людини, що живе із недугою, за яких обставин можна захворіти на туберкульоз та чому міцний імунітет не вбереже від хвороби? Відповіді на ці та інші питання дивіться у відео, яке підготувала команда соціального проєкту «Твій сімейний лікар».

Якщо у вас є підозра на туберкульоз — не зволікайте з візитом до сімейного лікаря або лікарки. Не виявлений і не вилікуваний туберкульоз може призвести до ускладнень, вплинути на здоров'я та якість життя — вашого  та ваших близьких. Туберкульоз виліковний, тож якнайшвидше отримайте безоплатне лікування й живіть здорове життя.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #5 Веселі часи в Соснівці! 15.04.2023 17:19
Коли туббольнічка в Соснівці була й куча тубіків на пляжі біля першого причалу зі скляними плювалками тусувалась, та бочковий квас з парочки пивбокалів та гранчаків разом зі всіма попивала. Й нарід відносився до них с поніманієм, як до братів по трудовому класу. А потім з'явились, паничі, підпанки, фатоли мєлкі й покрупніші,... і стали їм тубіки не браттями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Алекск 15.04.2023 11:42
Туберкульоз-соціальна хвороба від нестачі хорошого питання,стресу, відсутність вітамінів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Не горюй! 15.04.2023 11:15
Озабоченных тоже лечат. И тебя вылечат! :P :P :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Алекск 15.04.2023 07:41
Щось не лади у сімей у вас.два мужика і класна жінка.можна телефон чудової жінки?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #1 Алекск 15.04.2023 07:37
Два мужика і одна жінка??капец!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100