Цю допомогу від польських побратимів Черкаси отримали від неурядової організації «Асоціація друзів Бидгоща». Вона передала нашому місту 100 000 злотих. Ці кошти були зібрані в рамках публічного збору асоціацією для своїх міст-партнерів в Україні – Черкас та Кременчука.

«Це сучасний мобільний зварювальний апарат італійського виробництва. Він буде використовуватися у «польових» роботах (аварійних і планових) на водоводах, на об’єктах підприємства. Техніка якісна і потужна. Завдяки їй ми зможемо підвищити ефективність і швидкість виконання робіт», – зазначив директор КП «Черкасиводоканал» Іван Сухарьков.

342209642_821709599573137_687687803217913139_n

«Цей зварювальний апарат більш тихий, що дозволить забезпечити «акустичний комфорт» для мешканців міста під час виконання робіт, крім того, він економічний, тобто використовує в кілька разів менше палива, ніж інші аналоги. Також він може використовуватися як генератор, до нього можна підключати і інше обладнання, наприклад, освітлювальні прилади», – додав Олександр Гончаренко, головний інженер КП "Черкасиводоканал".

Нове обладнання для водоканалу – це вже не перша допомога Черкасам від Бидгоща. Раніше за кошти польських друзів підсилили КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня». Крім того, з перших днів повномасштабного вторгнення Бидгощ одним з перших прийшов на допомогу. Вони передали тонни гуманітарної допомоги, яку спрямували як для внутрішніх переселенців, так і для захисників.

«Ми безмежно вдячні місту-побратиму Бидгощ за допомогу у важкі часи, які наразі переживає Україна. Завдяки підтримці наших міжнародних партнерів, переконаний, ми витримаємо усі випробування. Після перемоги ми обов’язково продовжимо взаємовигідну співпрацю для розбудови і процвітання України і Польщі», – підкреслив міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Тепер буде все інакше 21.04.2023 23:15
Водоканал буде варити воду черкасцям по новому, - ще краще, ще веселіше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100