Цими вихідними до Черкас вперше з гастролями приїде театр «Київ модерн-балет» найвидатнішого балетмейстера Європи та судді танцювального шоу «Танцюють всі» Раду Поклітару.

3 листопада о 19.00 в приміщенні Черкаського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка танцівники презентують черкащанам кращу виставу 2006 року за версією премії «Київська пектораль» (відзнака за кращу хореографію) «Кармен.TV».


Історія циганки, героїні новели Проспера Меріме у цьому балеті має нове, несподіване вирішення. Не зраджуючи духу музики Жоржа Бізе, Поклітару створює абсолютно нову версію Кармен. Публіку здивують перетворенням ніжної та цнотливої Мікаели на провокаторку вбивства. Невже це наслідки TV?!

Вистава триває близько 1 години 40 хвилин без антракту.

4 вересня о 19.00 черкащани зможуть побачити легендарну балетну партитуру XX-го сторіччя «Болеро» Моріса Равеля.


«Дощ» – філософська оповідь у формі хореографічної сюїти про долі людей, дивовижним чином поза своєю волею об’єднаних одним часом в одному просторі. Етнічна музика й контрастна їй музика Йоганна Себастьяна Баха, наче голоси людей, які говорять різними мовами, – несамовита структура мислення Раду Поклітару.

Вистава триває близько 1 години 20 хвилин.

Вартість квитків від 50 до 300 грн. Придбати їх можна у касі театру з 11.00 до 19.00 або у розповсюджувачів. Довідки та безкоштовна доставка квитків за телефоном: 063-77-44-830.

Організовує культурний захід в Черкасах громадська організація «Суспільна ініціатива «Живи в Черкасах» та агенція культурних ініціатив «Живи в Черкасах».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100