Черкаські танцівники Тигран Герикян та Дмитро Політов увійшли до сотні кращих танцівників шоу «Танцюють всі-6», що на телеканалі «СТБ».

Перший вражав журі шоу своїм танцем в образі Чарлі Чапліна в стилі поппінг (стиль танцю, заснований на техніці швидкого скорочення і розслаблення м'язів, що створює ефект різкого дрижання в тілі танцівника, – ред.).

 

Другий – в образі Майкла Джексона в стилі pole dance (вид спорту, який поєднує танець із гімнастичними вправами на пілоні (жердині), – ред.)

Обидва – не новачки в національних талант-шоу. Тигран у складі команди «Improvize move» «засвітився» на минулорічних кастингах «Танцюють всі» та «Україна має талант». 

Дмитро ж шокував українську публіку своїми неймовірними трюками у півфіналі шоу «Україна має талант». 

Однак на цьому черкащани вирішили не зупинятися і прийшли на кастинг танцювального шоу й цьогоріч. Хоча часу підготуватися до виступу в обох було обмаль.

– Я підготував лише початок танцю, той, що на пілоні, і кілька трюків. Потім – імпровізував, – зізнається «Прочерку» Дмитро Політов.


Імпровізував на сцені і Тигран Герикян.

– Номер я не готував. Те, що я показав, була імпровізація. Я ще й не дуже хотів їхати на кастинг, тому що в той день у мого тата був день народження. Вийшло, що зробив йому подарунок. І досі пригадую, як мені вручили квиток до сотні кращих танцівників. Влад Яма сказав: «Тигране, чарівний виступ ти нам показав! Але ми також не ликом шиті! Озирнись!» Я озираюся, за спиною – напис «Танцюють всі». Коли чую, що люди аплодують. Повертаюся до них обличчям, а Яма тримає в руках квиток, – посміхається Тигран.

На фото – Тигран Герикян

На фото – Тигран Герикян


До речі, перший «телевізійний» досвід у Тиграна трапився в день його народження.

– Чотири роки тому мене показали по телебаченню в ефірі «Нового каналу» в програмі «Інтуїція». Я був одним із незнайомців, професію якого за зовнішнім виглядом мають вгадати учасники. Я майже годину простояв у студії. Був одягнений у звичайний спортивний костюмі. Добре, що учасники вгадали, що я танцівник, то я ще й станцював. Мені сподобалося брати участь у шоу, і відтоді я не втрачаю нагоди десь «засвітитися». Мені подобається дивитися на себе з екрану телевізора. Не бачу в цього нічого поганого. Це шоу, нічого особливого від цього ти отримати не можеш. Хіба що славу, яку можеш так само швидко втратити, як і отримати, – переконаний Тигран.

Цікаво, що Тигран танцює всього 5 років.

– Раніше я танців боявся. Думав, що це не для мене. Почав танцювати в 16 років завдяки однокласнику. Він запропонував мені сходити на заняття з електрик-бугі до танцювального клубу «Експресія». Так я й залишився. Коли наша група розпалася, почав розвиватися сам. Дивився дуже багато відео на «Youtube». Через 2,5 роки я вже почав викладати танці в Палаці піонерів, – розповідає «Прочерку» про свій творчий шлях Тигран Герикян.

Тепер Тигран викладає поппінг в студії танцю «Пару-па», засновниця та хореограф якого Олена Головенкіна торік потрапила до сотні, а згодом – і до топ-50 кращих танцівників країни.

Тигран та Дмитро – не єдині черкащани, які прийшли на кастинги «Танцюють всі-6». «Родзинкою» кастингу в Криму стали Анастасія, Юлія та Олена із черкаського шоу-балету «Бомба».

Стежити за тим, як складеться доля земляків у шоу «Танцюють всі-6», можна щоп'ятниці о 20.00 на телеканалі «СТБ».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100