реклама

реклама

Сьогодні черкащанин Дмитро Політов виступить у першому півфіналі шоу «Україна має талант», що покажуть у прямому ефірі телеканалу «СТБ».

 

Своїм небезпечним танцем на пілоні він вразив суддів під час відбіркового туру. Тепер же сподівається на прихильність глядачів.

Вже місяць Дмитро Політов живе в таборі учасників у Пущій-Водиці (Оболонський район Києва, – ред.). Зізнається: хвилюється менше, аніж під час відбіркового туру.

– Тоді я хвилювався, адже не мав достатньо часу для підготовки. Окрім того, було багато нових трюків, які я ніколи у житті не виконував, – зазначає Дмитро.


Так званим «поул-денсом» Дмитро Політов почав займатися рік тому. До цього багато років танцював брейк-данс та захоплювався паркуром.

– Потім вирішив спробувати цей вид танців. Спочатку – на трубах, адже спеціального обладнання не було. Мені це дуже легко вдавалося, – зізнається хлопець.

Найбільше його участь у проекті підтримує вагітна дружина Лілія. Щоправда, спілкується пара зараз лише на відстані.

На фото – Дмитро разом із дружиною Лілією

На фото – Дмитро разом із дружиною Лілією


– Організатори шоу за нас несуть відповідальність, тому за межі табору не відпускають, – з посмішкою пояснює Дмитро. – Зазвичай ми спілкуємося з дружиною по телефону, по скайпу. Ліля мене дуже підтримує, хвилюється, тому що падав на репетиціях кілька разів. Однак обійшлося без переломів.

Дмитро Політов переконує: для українців підготував багато несподіванок.

– Жоден із тих трюків, які побачили глядачі у відбірковому турі, повторюватися у моєму виступі не будуть, – запевняє він.

Цьогоріч у проекті конкуренція ще жорсткіша – заміть 50 осіб до півфіналу пройшли всього 40. Проте до своїх суперників черкащанин ставиться доброзичливо.

– Звичайно, почуття конкуренції є, але ми вже дуже подружилися в таборі. Всі розуміємо, що це лише проект. Робитимемо усе можливе, щоб сподобатися глядачам, – обіцяє Дмитро.

Щоб впоратися з хвилюванням, зі своїми постановником Дмитро придумав оригінальний образ.

– Коли я кажу своєму постановнику про хвилювання, він відповідає: «Просто живи своїм образом». Я вважаю, що образ дуже гармонійний. У своєму виступі я боротимуся за шматочок сонця, і, аби його досягнути, маю впоратися зі страхами та безсиллям, – інтригує 23-річний учасник шоу «Україна має талант».


Черкащанин сподівається на прихильність українців, та, навіть якщо ті його не підтримують, буде щасливим.

– Я радий, що беру участь у проекті. Водночас я розумію, що вдома на мене чекає дружина на восьмому місяці вагітності. Якщо я не пройду до фіналу, зможу поїхати до неї додому. Тому тут у будь-якому разі буде лише плюс, – говорить Дмитро Політов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100