У соціальних мережах з‘явилось відео, на якому видно, що з каналізаційного колектора в районі «Уманьпиво» відбувся витік стічної води. В міській раді кажуть, що це провина місцевих жителів, які забивають каналізацію, пише Про все.

Вздовж Осташівського ставу проходить каналізаційний колектор, який на правах спільної власності належить декільком підприємствам, серед яких «Уманьпиво», ДП « Уманський лікеро-горілчаний завод» та ПрАТ «Технолог».

347121651_265576179268333_2318186136224853866_n

"Це спільна відповідальність вище вказаних підприємств. Але у свій час до цього колектора був приєднаний один із житлових будинків, а як свідчить практика, самопливні каналізаційні колектори забиваються найчастіше саме побутовими відходами. В даному випадку, житловий будинок підключено нижче по течії і коли працівники КП «Уманьводоканал» за заявкою «Уманьпиво» прочищали колектор, то виявили велику кількість предметів особистої гігієни та побутового сміття, які затампонували трубу колектора, а вище по течії, в районі «Уманьпиво» почався витік нечистот", - пояснили на сторінці міської ради.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100