реклама

реклама

Олімпійський осередок Черкащини продовжує традицію із відзначення кращого спортсмена місяця за результатами виступів атлетів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Минулого місяця вагомі здобутки продемонстрували п’ятеро спортсменів регіону, саме вони й претендували на перемогу в номінації. Тож серед кандидатів: стрілець Сергій Куліш, велоспортсмени Ірина Слободян та Ростислав Царан, легкоатлети Ростислав Голубович та Валерія Іваненко-Кириліна. За результатами голосування експертної комісії звання кращого спортсмена травня-2023 на Черкащині здобув Сергій Куліш.

353001973_274276784970165_6902684503972762049_n

Відділення НОК України в Черкаській області відзначить переможця та його тренера Віктора Нагнія грошовою премією.

Заслужений майстер спорту Сергій Куліш виборов срібну нагороду на Кубку світу з кульової стрільби, що проходив у Баку (Азербайджан) 8-15 травня. У нього друге місце – зі стрільби з гвинтівки у вправі МГ-50. Тренує спортсмена Віктор Нагній.

Майстер спорту міжнародного класу Ірина Слободян на Відритому командному чемпіонаті України в багатоденній гонці з велосипедного спорту (шосе), що проходив у Білій Церкві, здобула бронзову нагороду в командному заліку. На чемпіонаті України (естафетна командна гонка) з велосипедного спорту (маунтенбайк) у Рівному спортсменка виборола друге місце. Її тренер – Михайло Калініченко.

Майстер спорту України Ростислав Царан також здобув дві нагороди. У його скарбничці – «бронза» на Відритому командному чемпіонаті України в багатоденній гонці з велосипедного спорту (шосе), в командному заліку та друге місце на чемпіонаті України (естафетна командна гонка) з велосипедного спорту (маунтенбайк). Його тренер – Віталій Степаненко.

Кандидат у майстри спорту Ростислав Голубович на командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді у Львові виборов перемогу з бігу на 400 метрів з бар’єрами. Тренують спортсмена Олександр Старовойтов, Інна Василенко.

Майстер спорту України Валерія Іваненко-Кириліна на командному чемпіонаті України з легкої атлетики серед дорослих та молоді, що проходив у Львові, здобула «золото» з метання молота. Тренує спортсменку Олександр Іваненко.

Відділення НОК України в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-1 #1 !!!!!!!!!!!!!!!!!! 11.06.2023 16:38
Почему не на фронте снайпером?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100