реклама

реклама

Захисні споруди у м.Черкаси перевірила комісія у складі представників ДСНС, Національної поліції та управління цивільного захисту Черкаської міської ради. Усього обстежили більше 250 укриттів на готовність приймати людей та цілодобовий безперешкодний доступ до них.

IMG_1246

За результатами обстеження заступник міського голови Віктор Беззубенко провів нараду із представниками управління цивільного захисту населення. На ній обговорили стан готовності сховищ, які перебувають у міській комунальній власності. Усього їх близько 130. Передусім це укриття в закладах освіти, медицини і сховища комунальних підприємств.

«Перевірка показала, що комунальні сховища на 100% готові у разі необхідності приймати громадян. Є невеликі зауваження, над якими працюють, і які будуть якнайшвидше усунуті. Натомість під час оперативної перевірки виявлені недоліки у роботі укриттів, які перебувають у державній та приватній власності. Але ми ведемо діалог, працюємо, і в найкоротший термін практично всі сховища міста Черкаси будуть приведені до вимог ДСНС», — зазначає Віктор Беззубенко.

Також він наголошує на тому, що балансоутримувачі і власники об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту усіх форм власності мають усунути усі недоліки та забезпечити постійну готовність і цілодобовий безперешкодний доступ населенню до укриттів.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Soundmanfm 12.06.2023 15:29
Даєшь главний раПорт. У Багд..тьфу у Черкасах все спокіцно спокійно спок..Тільки от нюанс. Без готовності укриттів уряд заборонив роботу закладів освіти. І школи працювали..А оця нібито влада рапортувала. Треба у сховищах покласти плитку..А що круто! П.С. Істерика нероб по факту пі..ни з ОП.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Черкаська рада 12.06.2023 12:48
Тепер насховуємо там гуманітарного, й не тільки, добра, що й праправнукам вистачить!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 морква 12.06.2023 12:44
вопрос:
перечислите сховыща в районе улицы Героев Майдана....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100