реклама

реклама

З 16 по 19 червня 2023 року у м. Чачак (Сербія) триває чемпіонат світу з дитячого фітнесу, в якому мали брати участь українські спортсмени. Збірна команда України, приїхавши до Сербії 16 червня, дізналася про те, що Міжнародна федерація фітнесу і бодибілдинг та оргкомітет змагань допустили до участі у змаганнях команду росії. Про це інформує Міністерство молоді та спорту України.

Дізнавшись про факт допуску спортсменів з країни-агресора, юні українські майстри фітнесу разом із головним тренером збірної України з дитячо-юнацького фітнесу, заслуженим тренером України з бодибілдинг Антоніною Оробець ухвалили непохитне рішення – бойкотувати змагання, у яких братимуть участь представники держави-терористки та виступити під час реєстрації учасників турніру із заявою-протестом проти участі команди росії у міжнародних змаганнях з фітнесу та бодибілдинг.

354564820_278740671190443_8111271929187932464_n

«16 червня наша команда прибула на чемпіонат світу з дитячого фітнесу. На жаль, тільки сьогодні ми дізнались, що до змагань допущена команда росії. Ми висловлюємо протест проти допуску спортсменів росії до чемпіонату світу. В Україні зараз іде страшна війна на якій гинуть люди, гинуть діти і в цей самий час Міжнародна федерація фітнесу та бодибілдинг приймає в широкі обійми спортсменів з росії. Ми маємо бажання, щоб в майбутньому ніколи не допускали спортсменів з росії на міжнародні змагання і українські спортсмени мали змогу брати участь у турнірах, де не буде російських атлетів», — зазначила Антоніна Оробець, головний тренер збірної України з дитячо-юнацького фітнесу, заслужений тренер України з бодибілдинг.

Склад збірної команди України-команди юних патріотів рідної країни, які вирішили, що не змагатимуться на одній сцені з представниками країни-агресорки на чемпіонаті світу з дитячого фітнесу:

Софія Чала (вікова категорія 10 років),

Поліна Струкова (вікова категорія 10 років),

Вероніка Арапова (вікова категорія 12 років),

Анна Мірошник (вікова категорія 12 років),

Домініка Сас (вікова категорія 13 років),

Аліса Крандієвська (вікова категорія 14 років),

Аліна Самойленко (вікова категорія 14 років),

Софія Кихтенко (вікова категорія 15 років).

Тренери спортсменок: Антоніна Оробець, Марина Гончаренко, Тетяна Пастушко, Марія Гавдун, Олег Крандієвський.

Про це інформує відділення НОК України в Черкаській області

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 Невиразно 19.06.2023 13:22
То буде збірна брати участь у чемпіонаті світу, чи ні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Зінченко 19.06.2023 11:10
...а якщо їх і далі допускатимуть і через рік і через два, що тоді робити???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100