реклама

реклама

Багато уваги приділили житлово-комунальній сфері і питанням зовнішньої реклами.

355086300_574684311485355_8833415733830306030_n

Ухвалили рішення про розірвання договору на надання послуг з вивезення побутових відходів (великогабаритних та ремонтних) на території міста Черкаси. Як пояснив директор департаменту дорожньо-транспортної інфраструктури та екології Сергій Отрешко, це необхідно зробити на виконання рішення Антимонопольного комітету України від 21.03.2023 року.

Також проголосували за відшкодування частини вартості виконаних робіт з капітального ремонту ліфтів ОСББ у 2023 році та надали дозвіл на видачу ордерів фізичним та юридичним особам на видалення аварійних, фаутних та сухостійних дерев.

Розглянули низку питань, які стосуються зовнішньої реклами. Під час розгляду міський голова Анатолій Бондаренко наголосив та тому, що необхідно розробити нову схему розміщення рекламних конструкцій у місті Черкаси і дав відповідне доручення профільному департаменту. За його словами, зовнішня реклама у Черкасах має бути сучасною і естетично привабливою.

Також виконавчий комітет ухвалив рішення про встановлення тарифів на платні соціальні послуги у територіальному центрі надання соціальних послуг м.Черкаси. На сьогодні такі послуги у Черкасах отримують 19 осіб. За словами в.о. директора департаменту соціальної політики Юлії Ніконенко, ухвалення такого рішення викликане необхідністю врегулювання тарифів та приведення їх у відповідність до економічно обґрунтованих витрат.

Погодили проєкт Міської програми розвитку та функціонування української мови "Черкаси розмовляють українською" на 2023-2026 роки. Реалізація програми передбачає популяризацію української мови, культури та історичної пам'яті української нації через мовно-культурні, мовно-інформаційні заходи, що сприятимуть зміцненню україномовного національно-патріотичного середовища в громаді міста Черкаси.

Розглянули низку питань про нагородження і питання служби у справах дітей. Принагідно відзначили начальницю служби Світлану Шишлюк медаллю «За сумлінну працю».

Про це пише сайт міськради

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 БджОЛЯр 21.06.2023 11:37
а куди дівати тепер будівельне сміття?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Комітєтчики 20.06.2023 23:12
Які вміли рахувати до 30.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100