реклама

реклама

Сьогодні відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого було розглянуто більше 50 важливих питань з різних сфер життєдіяльності Черкас.

434468500_730043559282762_472056068949911778_n

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

Основні рішення, які було прийнято:

  • Бюджетні зміни: Ухвалено зміни до бюджету, що дозволить продовжити виплати по 25 тисяч гривень при народженні дитини.

“Як і обіцяв, роблю все від мене залежне, щоб кожен житель нашого міста відчував підтримку міської влади. Вважаю, що кожна черкаська сім'я, яка наважилася в цей тяжкий час народити дитину, повинна отримати допомогу від громади”, - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

  • Черкасам надійшло з державного бюджету понад 80 мільйонів гривень субвенції на ремонт будівлі по вул.Чорновола для розміщення переселенців. Також 2 млн грн планують спрямувати на ремонт басейну в РОП «Астра» для реабілітації ветеранів російсько-української війни.
  • Опалювальний сезон: Враховуючи погодні умови, члени виконкому підтримали закінчення опалювального сезону у лікарнях та дитячих садочках міста. Опалення припинять подавати вже із 10 квітня.
  • Ремонт вулиць: У цьому році буде виконано поточний ремонт на п'яти вулицях міста: Остафія Дашковича, Хрещатик, Руставі, Івана Кулика, проспект Перемоги.
  • Захист дітей: Затверджено положення про відповідний підрозділ при Службі у справах дітей (модель Барнахус), що допоможе дітям, які постраждали або стали свідками насильства.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100