З 19 по 23 червня 2023 року на базі Регіонального тренінгового центру в Черкаській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Тараса Шевченка тренерами Михайлом Тайбішлаком та Володимиром Хоменком проводиться онлайн-тренінг для координаторів бібліотек -Хабів цифрової освіти.

Захід проводиться у рамках другого етапу проєкту "Розвиток спроможності бібліотек – Хабів цифрової освіти", який здійснюється ВГО Українська бібліотечна асоціація за підтримки Програми розвитку ООН в Україні в межах "Проєкту підтримки Дія", що реалізується за фінансування Швеції та Міністерства цифрової трансформації України.

Для участі в тренінгу було відібрано 39 бібліотечних працівників – координаторів Хабів цифрової освіти з 28 публічнихї бібліотек області.

Під час навчання бібліотекарі дізнаються як визначати потреби громади в цифровій освіті, з чого розпочинати створення Хабу та як його облаштовувати, що таке інформаційна та кібербезпека, які можуть бути послуги та сервіси у Хаба цифрової освіти, як комунікувати з журналістами та які компетентності у координатора Хаба цифрової освіти.

Для учасників проводяться лекції, теоритичні та практичні заняття.

По закінченню тренінгу всі учасники отримають сертифікати про проходження навчання.

Відділ соціокультурної діяльності, реклами та PR Черкаська ОУНБ ім. Тараса Шевченка

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100