реклама

реклама

У Черкасах на 52 вулицях уже оновили дорожню розмітку. За планом ще 25, інформують у комунальному підприємстві «ЧЕЛУАШ».

356081652_577707727849680_2409313103398705715_n

Роботи з оновлення дорожньої розмітки проводять на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах. У першу чергу роботи виконують на вулицях з інтенсивним рухом, як автомобілів, так і пішоходів.

Байди Вишневецького, Гоголя, Новопречистенська, Сінна, Небесної Сотні, Хрещатик, Дашковича та ін. – вулиці, де вже виконані роботи.

«Працюємо з підрядною організацією. Вони наносять розмітку на пішохідних переходах та осьову розмітку на автомобільних шляхах. Працюють за планом. На 4 вулицях буде розмітка з використанням холодного пластику. Вона дороговартісна, але має високу зносостійкість», – розповідає головний технічний керівник підприємства Юлія Собачко.

Також цього року КП «ЧЕЛУАШ» було придбано ручну машинку для нанесення дорожньої розмітки. Тепер не лише підрядні організації, а й самі комунальники, власними силами, виконують роботи з нанесення розмітки. За допомогою трафарету наносять білу фарбу. Часто працюють вночі, аби не заважати руху транспорту. Придбання такої машини значно пришвидшило виконання робіт з нанесення дорожньої розмітки, зазначають на підприємстві.

«Забезпечення безпеки дорожнього руху у місті було, є і буде важливим завданням для міської влади. Дякуємо збройним силам України і разом працюймо для наближення нашої спільної мети – перемоги України», – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100