30 червня у Черкасах погасили марку, присвячену звільненню острова Зміїний. Благодійний поштовий випуск "Укрпошта" створила разом із ГУР, розповів директор черкаської філії Олександр Марченко, пише Суспільне.

photo_2023-06-30_15-37-00

Рік тому, 30 червня 2022 року, ЗСУ звільнили острів Зміїний. Саме цій даті і присвятили нову "воєнну" марку. Вона доброчинна – частина коштів з її продажу піде на купівлю ударного морського дрона. Тираж серії – 1 мільйон 75 тисяч екземплярів.

"Наша мета — допомогти Збройним Силам України, бо вони охороняють нас і на суші, і на воді. Ми знаємо, що ракетна небезпека йде з акваторії Чорного і Азовського морів і ми таким чином хочемо зробити так, щоб цієї небезпеки було набагато менше", — зазначив Олександр Марченко.

photo_2023-06-30_15-36-59

Марка, додав він, доброчинна – частина коштів з її продажу піде на купівлю ударного, морського дрона.

"Головне управління розвідки є одним із пріоритетних підрозділів і важливих складових сил безпеки та оборони, які найпершими надають інформацію про ворога і, найголовніше, – діють у відповідь, можливо, непомітними для ока, але відчутними для ворога заходами", – зазначив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

photo_2023-06-30_15-37-00 (2)

Черкащанину Артему Пацьорі нова марка сподобалася:

"Дуже гарна марка, присвячена розвідці Україні, яка допомагає робити бавовну звільняти наші міста та селища".

Філателіст Юрій Москаленко придбав доброчинну марку.

"Ми, всі, хто придбав цю філателістичну продукцію, спрямовуємо кошти на придбання дуже важливого обладнання, щоб очі бачили все, що необхідно", – зазначив він.

Фото: телеграм Ігоря Табурця

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100