реклама

реклама

Сьогодні в Черкасах погасили поштову марку «Служби безпеки України». На марці зображений спецпризначенець СБУ та військова техніка.

IMG_20230726_153548

Черкащанка Тетяна Григоренко прийшла на захід, щоб придбати марку «СБУ» для власної колекції.

– Колекція поповнюється. Перед цим були марки з Головним управлінням розвідки, Збройними силами України, – поділилася вона.

Тетяна Григоренко – працівниця музею в залі, присвяченому російсько-українській війні, тому марка викликає зацікавлення.

– Від початку повномасштабного вторгнення Служба безпеки країни виконує важливі завдання. Вона – невід'ємна складова Сил оборони України. Спецпідрозділи СБУ працюють від острова Зміїний до міста Бахмут: виявляють колаборантів, зрадників, знищують ворогів на тимчасово окупованих територіях, – підкреслив значущість органу керівник черкаської дирекції Укрпошти Олександр Марченко.

IMG_20230726_153957

Також Олександр Марченко наголосив, що всі марки, які Укрпошта випускає під час війни, мають певну філателістичну цінність. Вони не просто фіксують історичні події в країні, а й документують складний шлях до нашої перемоги.

– Спільно з населенням країни, ми всі боронимо, захищаємо нашу державу, – підсумував начальник Управління СБУ в Черкаській області Юрій Погасій.

Всього випустили 1 мільйон 75 тисяч примірників поштових марок. Відсьогодні вони вже є в наявності у відділеннях Укрпошти й на її сайті.

Капуш Юлія

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100