реклама

реклама

З метою забезпечення надійного та безаварійного розподілу електроенергії, а також в рамках планових щорічних робіт працівники всіх відокремлених структурних підрозділів та філій Товариства протягом року здійснюють розчистку повітряних ліній від зелених насаджень. Нині такі роботи виконують у Черкаській міській філії.

1688390336_sequence-01_00_00_00_00_still017

Як розповів головний інженер Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Віктор Антонюк, роботи здійснюються у мікрорайоні «Казбет» міста Черкаси.

- Нині спеціалісти дільниці повітряних ліній Черкаської міської філії проводять розчистку на повітряній лінії електропередачі 0,4 кВ. В цьому випадку ми маємо повітряну лінію, яка живить приватний сектор міста. Роботи виконуються планово, щодня, згідно графіків. Такий вид робіт сприяє безперебійному та надійному розподілу електроенергії споживачам міста Черкаси,- зазначив Віктор Антонюк.

Він додав, що окрім розчистки спеціалісти здійснюють і інші види робіт: капітальний ремонт трансформаторних підстанцій, ремонт і прокладання нових кабельних ліній та інші роботи. Головна їх мета – якісна подача електроенергії жителям міста, а також іншим установам та структурам Черкас.

- Виконуємо роботи по наряду, зокрема розчистку лінії. Сьогодні бригада працює у складі трьох електромонтерів, майстра і машиніста автопідіймача. Крім розчистки оновлюємо нумерацію та проводимо деякі види робіт на повітряній лінії: заміна ізоляторів, заміна металоконструкцій на лініях. Певні ремонтні роботи здійснюємо і на вводах до будівель,- розповів майстер дільниці повітряних ліній Черкаської міської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрій Лубко.

1688390406_sequence-01_00_02_51_12_still022

Місцеві жителі вдячні енергетикам за роботу, завжди цікавляться, який вид робіт виконують спеціалісти. Про це розповіла бригада, яка виконувала розчистку.

- Це дуже правильно, що вони здійснюють розчистку, бо в іншому випадку йтиме втрата електроенергії, перетиратиметься об гілля кабель і ми можемо залишитись без світла. Зараз я чекаю, коли роботи завершаться. Дякую енергетикам, що турбуються про нас,- прокоментував місцевий житель Володимир Гривачевський.

Енергетики також запевняють, що роботи проводитимуться і надалі, аби подати якісну електроенергію та попередити аварійні ситуації.

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго»

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100