реклама

реклама

Департамент соціальної політики Черкаської міської ради  продовжує відпрацювання рекомендацій, наданих Міністерством фінансів України та додаткові перевірки інформації поданої громадянами для отримання державних соціальних допомог.

01-1

Відтак черкасцям, які отримують різні види допомог, нагадують: у разі змін обставин чи особистих даних заявника або членів його сім’ї  слід звернутися до департаменту і внести ці дані.

Заступниця директора департаменту-начальник управління Катерина Бінусова пояснює, що до таких даних належать:

- паспортні дані;

- ідентифікаційний номер;

- склад сім’ї;

- зміна сімейного стану;

- придбання житла;

- транспортних засобів;

- земельної ділянки тощо.

«Несвоєчасне надання оновлених даних або інформації про особисті зміни є  підставою для призупинення виплат, – наголошує очільниця управління. – Якщо за результатами верифікації виявлено, що людина подала неправдиві відомості, рішення стосовно призначеної державної виплати, згідно з чинним законодавством, переглядається. Кошти, виплачені домогосподарству, перераховуються і в разі їх надмірної виплати повертаються до державного бюджету. Тому просимо жителів Черкас бути уважними, відповідально ставитися до отримання державних виплат».

Зазначимо, що за даними департаменту соціальної політики у Черкасах майже кожен третій містянин є отримувачем різних соціальних пільг і допомог.

 Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100