реклама

реклама

6 призових місць здобули вихованки Багатопрофільного молодіжного центру у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Юні мисткині закладу: Валерія Кулібаба, Ярослава Сакун, Наталія Джуган, Вікторія і Валерія Махненко, Ганна Харченко, Марія Бодашко та Варвара Панченко відзначені Дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.

1

Цьогоріч на розгляд суддівської колегії Конкурсу було подано 1241 виріб дитячого мистецтва із 22 регіонів України у двох вікових категоріях, двох розділах та 21 номінації.

6

Творчий захід проводиться щорічно з метою підведення підсумків роботи гуртків, творчих об’єднань декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного у навколишньому середовищі і у своєму житті, пробудження у дітей та молоді поваги до національної культурної спадщини.

5

Вітаємо талановитих вихованок та їхніх керівниць Вікторію Кулак, Ганну Величко, Наталію Топчій, Анжелу Коваленко та Катерину Заріцьку із черговою перемогою на високому рівні!

4

3 

2

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Тупик 11.07.2023 10:47
Цитую Алекс:
Місткині ;-) ? Це що за мова???

Відповідь на це питання може дати лише філологиня або історикиня. А якщо серйозно, то як в умовах свідомого калічення української мови прищеплювати любов до неї? З одного боку - самокалічення мови, а з іншого - засилля англіцизмів. Прекрасна літературна українська мова затиснута в лещата.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Алекс 11.07.2023 09:14
Місткині ;-) ? Це що за мова???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Алекс 11.07.2023 07:35
Це ж треба грибів наїстись щоб таку фігню намалювати
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100