реклама

реклама

Протягом року студенти Черкаського державного бізнес-коледжу зможуть побувати на онлайн-лекціях та отримати сертифікати від  відомих американських закладів освіти.

фото 2

- Завдяки робочому візиту нашого спеціального представника Світлани Устиченко до США, було досягнуто ряд домовленостей про проведення навчальних заходів -  воркшопів, відкритих лекцій. Протягом року, кожен студент зможе стати слухачем лекцій від викладачів Університету Кларка (м. Вустер, штат Массачусетс), Бровард Коледжу (м. Форт Лодердейл, штат Флорида) та Санта Фе Коледжу (м. Гейнсвілл, штат Флорида), - констатував директор Черкаського державного бізнес-коледжу Олег Куклін. – Для нашого коледжу це ще один крок до розширення співпраці з американськими партнерами та інтеграції у міжнародний освітній простір, а для наших студентів – можливість отримати знання, підтверджені сертифікатами, що дозволяють їм, у разі продовження навчання в США, не вивчати ці предмети у американських університетах або коледжах.

Як відомо, нещодавно саме студенти ЧДБК виграли Всеукраїнський відбірковий конкурс на участь у міжнародній освітній програмі «Ініціатива місцевих коледжів»,  що фінансується Держдепартаментом США -  4 із 7 грантів, виділених на всю (!) Україну. Тож тепер талановита черкаська молодь рік навчатиметься у коледжі Північної Вірджинії та  Нордгемптонському коледжі  у Пенсильванії.

Про це інформує пресклуб реформ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100