Центральна виборча комісія не прийняла документи від 197 канівського виборчого округу. Їх намагалися здати голова комісії Максим Онищенко та кандидат у депутати Богдан Губський, пише «Газета по-українськи».

Тетяна Лукаш, що курує Черкащину, незадоволена перемогою Булатецького?

Тетяна Лукаш, що курує Черкащину, незадоволена перемогою Булатецького?


«Член комісії Жанна Усенко-Чорна знайшла в цих документах масу невідповідностей і направила їх на доопрацювання, – розповідає народний депутат Андрій Парубій. – Тепер Губський і Онищенко мають повернутися до Канева, бо в законі чітко написано, що будь-які уточнення мають відбуватися виключно на території окружної виборчої комісії. Люди вже шикуються біля окружкому й готуються влаштувати фальсифікаторам гідну зустріч. Однак я дуже сумніваюся, що ці шахраї наважаться повернутися до місця злочину. Швидше за все намагатимуться знову фальсифікувати документи десь у Києві».

Сьогодні вранці на сайті ЦВК з'явилася інформація, що Богдан Губський переміг на виборах у Канівському окрузі, набравши понад 29 тисяч голосів. Однак опозиціонери мають протоколи з мокрими печатками з усіх 146 дільниць. За ними Даценко набрав 28 тисяч голосів, а в Губського – 23 тисячі.

Разом з тим, ЦВК прийняла протоколи 194 округу, де переміг бютівець Микола Булатецький. Це відбулося всупереч невдоволенню члена ЦВК Тетяни Лукаш, пише «Українська правда».

Як відомо, Булатецький переміг в цьому окрузі, голову правління ПРАТ Азот, який належить Дмитру Фірташу. Він випередив конкурентку на 12 тисяч.

Однак цілий день голова комісії не оголошувала протокол.

Читайте також: Від Генпрокурора вимагають порушити кримінальну справу проти голови ОВК №194 у Черкасах

У п’ятницю ввечері голова цієї комісії Ольга Козько викликала швидку і намагалася вивезти з засідання печатку та ключі від сейфу, однак представники опозиції завадили їй це зробити.

Після цього на дільниці зникло світло.

На засідання ОВК Козько більше не приходила, бо була хворою. Документи до ЦВК привіз один з членів комісії.

Читайте також: Лукаш: ЦВК не переглядатиме нові межі округів на Черкащині

Побачивши його, Тетяна Лукаш запитала: «Ви хто такий?».

Після того як представник ОВК доповів результати, Лукаш невдоволено заявила: «Це дуже жаль, що ЦВК відмовлено в праві відсилати назад документи, і ми мусимо приймати ці документи, які нагадують протоколи».

Інші члени комісії не висловили претензій до протоколів.

«Перша перемога опозиції на спірному окрузі поза Києвом! Всуперео опору члена ЦВк за квотою ПР Лукаш. Вітаю, друзі!» - написала на своїй сторіфнці у Фейсбук нардеп Леся Оробець.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 Ужасть 06.11.2012 10:21
Цитую Комуніст:
Не забувайте, пані нардепка, що всі люди в Україні - свої, наші, українці. Не можна розраховувати на щось путнє в майбутньому, якщо перетворювати будь що в таку собі войнушку: Ура! Ми їх побідили! МИ... ЇХ... Розкол суспільства?


А у них все как у Гитлера. Наши и не наши. Ну с "нашими" все понятно..почет и уважение. А что делать с "не нашими", а это ни много ни мало больше 40% населения страны. И учтите что население промышленных регионов платит больше налогов, больше отчислений в пенсионный фонд (пенсионный фонд области дотируется и не в состоянии обеспечить средствами даже своих пенсионеров..). Именно вы ради решения своих корыстных целей раскалываете Украину. Почему за 5 лет Ющенка-Тимошенко ничего не делалось по сплочению страны, я уже не говорю о Крыме... его практически про**али... и все ради того чтобы Томенки Гриценки сидели в Раде.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Новый Гость 06.11.2012 00:53
У Булатецкого приняли, чтобы в Черкассах взрыва не было.
А Туловище специально с реконструкцией на площади затеял,
чтобы народ не полез.
Его за одни деревья удавить мало.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Femida 05.11.2012 20:22
Вот таким девочкам дано право решать судьбы народа Украины.....Нет! Таким клоунам как Булатецкий дано право решать судьбы народа Украины...Опомнитесь, люди!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Тетяна 05.11.2012 20:22
А булатецький, то ваша доля?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 правдоруб 05.11.2012 19:35
булатецкому не дадут стать депутатом ни при каких обстоятельствах .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Комуніст 05.11.2012 19:15
Я наведу дві цитати з тексту, додавши свої зауваження-міркування: 1)"Булатецький переміг в цьому окрузі, голову правління ПРАТ Азот" - отже один претендент згадується за прізвищем(агіта ція? реклама?) інший - тільки за посадою, до того ж не за своєю, а за тою, яку обіймає Скляров В.Л. Та й сам "Азот" - ПАТ, а не ПРАТ (це умисне, чи випадкове спотворення фактів?) Це все наводить на думку, що не така вже біла й пухнаста була на виборах збірна солянка "ВО Батьківщина". 2)"«Перша перемога опозиції на спірному окрузі поза Києвом!... Вітаю, друзі!» - написала нардеп Леся Оробець." Перемога? Але над ким? Інша справа, якби персонально вітали переможця по мажоритарному округу: там - опозиціонера Іванова, там - регіонала Петрова. Не забувайте, пані нардепка, що всі люди в Україні - свої, наші, українці. Не можна розраховувати на щось путнє в майбутньому, якщо перетворювати будь що в таку собі войнушку: Ура! Ми їх побідили! МИ... ЇХ... Розкол суспільства?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Сергій з Кривалівки 05.11.2012 19:06
З перемогою, прихильники Миколи Івановича!.... Симпатики Жуковської ("Ужасть", "Горожанка" і т.п.) - клацайте зубами від люті!.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Новый Гость 05.11.2012 18:51
Какой цинизм девочки Тани?????
Вот таким девочкам дано право решать судьбы народа Украины.
Её еще ремнем надо воспитывать.
А мы ждем покращення.!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100