реклама

реклама

Модернізація економіки, підвищення ролі високотехнологічної та інноваційної складової. Це – спільний порядок денний ІТ-спільноти й влади. На цьому наголосив очільник Черкащини Ігор Табурець на ІTFUSION BUSINESS FORUM.

Це – бізнесовий захід для представників малого та середнього технологічного бізнесу, організований UKRSIBBANK BNP Paribas Group та Cherkasy IT Cluster.

357576469_265498676094403_1064381231912768725_n

– ІТ – одна з небагатьох галузей, що не лише вистояла під час повномасштабної війни, а й демонструє позитивну динаміку, – наголосив начальник Черкаської ОВА. – І навіть для такого традиційно аграрного регіону, як Черкащина, є значним драйвером перетворень. Наші поля вже обробляють наземні та повітряні дрони, впроваджується автоматизація не тільки в переробленні, але й у вирощуванні агропродукції.

Обласна військова адміністрація тісно взаємодіє з ІТ-спільнотою на Черкащині. Зокрема, у розробці потрібних ІТ-рішень у сфері управління та надання послуг населенню.

– Зараз комунікуємо із нашими компаніями щодо проектів для ветеранів, – відзначив Ігор Табурець. –  Як решта соціально відповідального бізнесу, вони з перших днів війни підтримують наших захисників. Дякую ІТ-спільноті Черкащини за роботу й інвестиції в Перемогу!

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100