реклама

реклама

IMG_20240415_134837 Енергетичний тероризм з боку рф продовжуватиметься, і, можливо, посилиться до початку опалювального сезону 2024. Черкащина готується до цього на рівні області, районів, висловився під час брифінгу очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

– Ми, за два роки повномасштабного вторгнення знаємо загальний рівень споживання електроенергії по області, скільки теплокомунустанов налічують районні адміністрації, міські громади, міста обласного підпорядкування. Можемо спрогнозувати, що буде, якщо Черкащина не отримає генерацію з сусідньої області, або не вироблятиметься тепло нашими теплогенеруючими підприємствами. Прораховували варіант повного блекауту, це першочергово стосується об'єктів критичної інфраструктури: медичних закладів, об'єктів водопостачання, водовідведення, – повідомив Ігор Табурець.

Зараз в області починають закупляти когенераційні установки, які виробляють і тепло, і електрику. Вони вже з'явилися в деяких містах Черкащини за рахунок коштів місцевих бюджетів. Додатково виділять кошти на запасні котельні.

Юлія Капуш

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Анатолій 17.04.2024 06:05
А коли почнете будувати сонячні і вітрові станції, чи ще ,,не на часі?!!"!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100