реклама

реклама

Нагадаємо, що нині на звільненій частині Херсонської області працює проєкт відбудови регіону «Пліч-о-пліч». Він передбачає відбудову 26 деокупованих населених пунктів. Для цього об’єдналися 15 областей України.

Попереду ще багато роботи для відбудови деокупованої  Новопетрівки. Заступник міського голови Віктор Беззубенко, який координує роботу з відновлення помешкань у цьому селі, закликає й надалі небайдужих підприємців долучатися до допомоги.

image

– Ми всі одна українська родина, в життя якої увірвалася безжальна росія. Аби перемогти, маємо об’єднуватися та підтримувати один одного. Як можемо і чим можемо, будь-яка допомога зараз важлива, – коментує Віктор Беззубенко. – Щодня продовжуємо роботу над тим, щоб постраждалі від російської агресії жителі Херсонської області повернулись до нормального життя.

– Щиро дякую соціально відповідальному бізнесу, який долучається до цієї вкрай важливої справи та працює разом у межах президентської ініціативи «Пліч-о-пліч». Війна – це наш спільний біль і допомога постраждалим – наша спільна відповідальність, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – Тільки разом ми можемо вигнати ворога з української землі. Пліч-о-пліч ми зможемо пережити будь-які труднощі.

Про це пише Черкаська міськрада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100