20 липня ц.р., до жителів села Яблунів та у вівторок, 25 липня ц.р., у мікрорайон Костянець Канівської громади за підтримки Благодійного фонду «МХП-Громаді» та ТОВ «НВФ Урожай» завітав медичний автомобіль оснащений сучасним обладнанням у рамках реалізації проєкту «Лікар для села».

Для жителів села обстеження вузькопрофільних лікарів стало справжнім порятунком. Завдяки проекту понад 140 жителів громади мали змогу отримати безкоштовні консультації лікарів, пройти первинне обстеження терапевта, офтальмолога і за потреби пройти УЗД-діагностику, яку проводять на сучасному медичному обладнанні. Люди від такої лікарні на колесах у захваті. Зазначимо, що це не єдина ініціатива «МХП-Громаді», яка має соціальну складову, що спрямована на підтримку населення. Серед таких акцій та проєктів БФ «МХП-Громаді» є: видача насіння на початку року, видача кришок для консервування свого урожаю, соціальний магазин на колесах, а також постійні проєкти, які дають змогу залучити кошти на власні ідеї.

363350701_602554302065490_4865237609763643629_n

Дякуємо Благодійному фонду «МХП Громаді» та ТОВ «НВФ Урожай» за виїзди медмобілів, які допомагають отримувати якісні медичні обстеження для жителів невеликих населених пунктів та дають можливість розвиватися громадам в такий не легкий для країни час.

Канівська міська рада

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100