реклама

реклама

Черкаський лікар Петро Ковальчук приймає гуманітарний вантаж. Посилка прибула з іншого континенту. Одяг для переселенців та поранених вислали до Черкас зі США. Саме там лікар Ковальчук перебував більше року із дружиною та трьома дітьми. Інформує ВІККА.

Знімок-екрана-2023-07-29-120622

ПЕТРО КОВАЛЬЧУК, ЛІКАР, ВОЛОНТЕР

Я зрозумів, що таке справжня людська підтримка і доброта. Я повернувся, бо хочу допомагати людям. Я відчуваю необхідність у лікарях в Україні і цілий рік, поки ми були за кордоном, я отримував дзвінки від пацієнтів, які просили, питали, коли вже ми повернемось.

В Америці черкаська родина лікарів привернула увагу кінематографістів та журналістів. Весь рік їхнє життя знімали і документували.

ПЕТРО КОВАЛЬЧУК, ЛІКАР, ВОЛОНТЕР

В перший день, коли ми прилетіли, і в останній день нашого відльоту, нас проводжали. Приїжджали журналісти і робили репортаж по телебаченню по національному показували.

Для тамтешньої аудиторії історія Ковальчуків стала взірцем щасливої родини, безтурботне життя якої зруйнувало російське вторгнення.

Нині ж лікар Ковальчук у Черкасах, приїхав продовжувати власну справу. Підтримує зв’язок із американськими друзями. Девід і Дуглас Кейгел та їхня родина хвилюються за долю України. Тому прагнуть допомогти.

ДЕВІД КЕЙГЕЛ, БЛАГОДІЙНИК ЗІ США

Ми спостерігали за подіями в Україні і відчували безсилля. Наші серця болять за Україну.

Перший гуманітарний транш вислали, але на цьому зупинятися не планують.

ДЕВІД КЕЙГЕЛ, БЛАГОДІЙНИК ЗІ США

Знайомство з Петром, Ольгою та їхньою сім’єю – унікальний особистий досвід. Їхня історія надихає. Тож ми почали думати, як можемо допомогти особисто — я, мій брат і наша родина.

ДУГЛАС КЕЙГЕЛ, БЛАГОДІЙНИК ЗІ США

Ми бачимо, як у світі стає все більше фашистів і диктаторів. Злих людей, як Путін. Ми хвилюємося за весь світ, у якому зростає кількість агресивних політичних напрямків.

Допомогу, яку вислали американські друзі черкаського лікаря, спрямували на волонтерський центр.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100