У Соснівському районному суді Черкас сьогодні, 1 серпня, відбулося перше засідання у справі керівника Черкаської єпархії УПЦ московського патріархату Феодосія (Дениса Снігірьова), пише «Про все».

Bez-imeni-5

Сьогодні мали допитати потерпілих, проте сторона захисту підсудного та один із потерпілих не були до цього готові. Тому в засіданні оголосили перерву до 11:00 21 серпня.

Нагадаємо, що Феодосія підозрюють у колабораціонізмі. СБУ зібрала докази вини керівника Черкаської єпархії УПЦ (МП) у розпалюванні міжконфесійної ворожнечі. Митрополит у публічних висловлюваннях серед священнослужителів і вірян та в офіційних коментарях поширював заклики, що порушують рівноправність громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності та переконань.

Також під його керівництвом адміністратор сайту єпархії розміщував ворожі матеріали з пропагандистських сайтів РПЦ, у яких представники країни-агресора нав’язували ідеї рашизму та популяризували кремлівський режим.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 БджОляр 02.08.2023 11:24
Це той самий московський піп, якого "Геть!"? Якщо так, то чому він досі топче українську землю?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Шо за 01.08.2023 18:47
Читаємо, що один із потерпілих "не був до цього готовий", тобто не готовий свідчити. Потерпілий від колабораціонізм у попа? Це як? І як можна бути не готовим свідчити про свою "потерпілість"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Черкаський феод. 01.08.2023 17:06
За шо???? Так нє користі же раді! А токмо волею гундяя, пославшого свого васала ідеї комунізму по приходу в життя втілювать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100