реклама

реклама

Проєкт «Посилки добра» стартував торік – видавництво черкащанки Нелі Раіни (засновниці проєкту «Читай українською») почало дарувати книги дітям із родин переселенців. Цього року «Посилки добра» із книгами та солодощами надсилають дітям загиблих та полонених військовослужбовців.

– Коли ми починали реалізовувати цей проєкт торік – із допомоги дітям з родин переселенців – то хотіли якось підтримати діток, які змушені були залишити домівки часто лише з одним наплічником… – згадує засновниця видавництва Неля Раіна. – Цього року ми збираємо такі посилочки вже для дітей із сімей загиблих та військовополонених. Це спосіб підтримати їх, дати зрозуміти, що вони не самі. Спершу дарували книги від себе як від видавництва. Проте потреба ставала все більшою і перевищила наші можливості. На щастя, до ініціативи почали долучатися небайдужі, виявляючи бажання теж придбати чи передати книжку для дитини – як окремі люди, так і цілі організації. Благодійний фонд Solögat Chamania зі Швеції забезпечив солодощі для цього проєкту. Таким чином, у кожній посилці добра є не лише книги, але й смаколик, а для найменших ще й іграшка. Ми почали навесні і на сьогодні такі посилочки отримали вже більш як пів тисячі діток віком від кількох місяців і до 16 років включно.

12 пд

Долучитися до реалізації проєкту і подарувати книжки діткам із сімей загиблих і полонених військових можуть всі охочі. Для цього слід придбати будь-які книги з сайту видавництва, у коментарях до замовлення вказавши: “ДАРУЮ”. Кошти з-за кордону на книги можна надіслати через ПейПал громадської організації «КРЕАТОРИ» (PayPal:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ).

Юлія Фомічова

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100