реклама

реклама

Подія сталася 6 серпня, близько першої години ночі. Під час патрулювання в селищі Вільшана, що на Звенигородщині, працівники сектору реагування патрульної поліції в комендантську годину зупинили для перевірки автомобіль «Volkswagen Touareg» під керуванням 39-річного місцевого представника влади.

photo_2023-08-08_10-20-11  

У ході спілкування з водієм поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд за допомогою пристрою Драгер або у найближчому медичному закладі. Однак чоловік відмовився проходити огляд та під час спілкування з правоохоронцями почав себе агресивно поводити.

Працівники поліції намагалися вгамувати черкащанина та закликали чоловіка до порядку, проте той не реагував на законні вимоги правоохоронців, чинив опір, напав на поліцейських, завдавши одному з них удари кулаком в обличчя та тулуб.

photo_2023-08-08_10-23-03

Під час проведення обшуків за місцем роботи та місцем проживання чоловіка, працівники поліції виявили та вилучили відеозаписи з камер відеоспостереження та інші речові докази, які мають значення по справі.

За процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури правопорушнику оголошено про підозру за ч. 2 ст. 345 ККУ.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід, повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100