реклама

реклама

У Катеринопільській громаді Звенигородського району на дев’ятий рік війни з росією катеринопільські депутати разом із селищним головою Володимиром Коваленком нарешті спромоглися розпрощатися з вшануванням космонавтів радянської доби, росіян Юрія Гагаріна та Володимира Комарова, перейменувавши вулиці названі на їхню честь, пишуть «Вісті Черкащини».

photo_2022-04-08_15-04-44_11

«За результатами проведених громадських обговорень та внесених пропозицій щодо перейменування вулиць Гагаріна в селі Луківка та Комарова в смт Катеринопіль, депутатами прийняті рішення про перейменування вулиці Гагаріна в селі Луківка на честь загиблого захисника України Юрія Новосада, жителя Луківки та вулиці Комарова в смт Катеринопіль на вулицю Захисників України», – інформують у селищній раді, на офіційній сторінці громади (фейсбук).

Що заважало депутатам та голові, як і їхнім попередникам, провести перейменування раніше – це, на думку катеринопільчан, надмірний популізм перед виборцями, які помилково вважають, буцімто їм терміново й негайно потрібно буде переробляти всі документи, що в підсумку є результатом неправильно проведеної інформаційної кампанії.

Раніше повідомлялось, що в селі Новоселиці Катеринопільської громади перейменували вулиці на честь полеглих Героїв Дмитра Пономаренка (Центральна), Олександра Клименка (Гагаріна), а в Катеринополі – на честь легенди батальйону «Айдар» – Руслана Бабурова (Печиборща). Вулицю космонавтки Валентини Терешкової у Пальчику перейменували на вулицю Миру.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100