Минулого тижня до Канева доставили мікроавтобус Ford Transit та легковик Vollkswagen Golf, які громада отримала від німецького міста-побратима Фірзена у межах реалізації грантового проєкту.

Нагадаємо, ще на початку весни німецька сторона та Канівська міська територіальна громада спільно взяли участь у грантовому проєкті. У межах його реалізації комунальники та соціальні служби отримають від німецької сторони транспортні засоби, які поліпшать їх роботу.

367437776_613034177684169_3195878995091538788_n

Вже цієї п’ятниці, 11 серпня, Канівський міський голова Ігор Ренькас передав ключі від новенького мікроавтобуса начальнику служби у справах дітей Наталії Костенко. Ключі від легкового автомобіля, яким комунальники будуть використовувати як «аварійку», отримав начальник комунального підприємства «ЖЕК» Андрій Шацьких.

- Продовжуємо співпрацю з німецькими партнерами та покращуємо автопарк громади, що своєю чергою дозволить нашим службам працювати ефективніше і комфортніше. В подальшому очікуємо надходження сміттєвоза, автотракторної техніки та транспорту для інших соціальних служб, - розповідає міський голова про плани співпраці.

Також від імені Канівської громади міський голова Ігор Ренькас висловив подяку німецьким друзям за допомогу та підтримку.

- Пишаємося міцними побратимськими зв’язками та зміцнюватимемо співпрацю з нашими німецькими партнерами. Дякуємо міському муніципалітету Фірзена на чолі з бургомістром Сабіне Анемюллер, керівнику пожежно-рятувальної служби Франку Керсбауму, керівникам спілки «Друзі Канева» доктору Паулю Шрьомбгесу та Уве Цьоллнер, її координатору Валерію Еске. Окрема вдячність Євгенію Маланчеву, Богдану Припіялу та Валерію Вовку за транспортування автомобілів, - наголошує Ігор Ренькас.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Мореман 14.08.2023 14:38
Цитую БджОляр:
Чого це він (другий зліва) як горилла стоїть?

Щоб земля під ногами не хиталася.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 БджОляр 14.08.2023 13:18
Чого це він (другий зліва) як горилла стоїть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100