реклама

реклама

У Черкасах відбувся черговий «День підтримки і краси» для дружин загиблих військовослужбовців напередодні Дня Незалежності, 22 серпня. Організували захід ротарі клуби «Черкаси-Інтернешнл» та «Черкаси-Синергія». Майстрині салону SPA «Райський» провели для жінок майстер-класи з догляду за собою, а пізніше кожна гостя обрала для себе б'юті-процедуру.

Жінки, які опинилися в такій ситуації – особлива категорія, і навряд чи існує багато способів полегшити їм зараз життя. «День підтримки і краси» є можливістю для героїнь хоча б на деякий час знову відчути себе любими, ніжними. Про це повідомила президентка ротарі клубу «Черкаси-Інтернешнл» і власниця салону «Райський» Ніна Черник.

IMG_20230822_162558

Гостям були запропоновані п'ять процедур на вибір: перукар, візаж, масаж, манікюр, косметологічна процедура.

Крім того, власниця салону Ніна Черник запросила їх опанувати нову професію:

– Якщо в жінок буде бажання змінити своє життя, вони можуть звернутися до навчального центру нашого салону. Ми пропонуємо професію масажиста, майстра манікюру, косметолога – сподіваємося, що це допоможе рухатися далі. Курси складаються з теоретичних та практичних занять, мають свою програму, завершуються екзаменом.

Косметологічну процедуру у «День підтримки і краси» обрала для себе дружина загиблого військового Ірина Внукова. Під час проведення процедури вона поділилася своїми переживаннями з журналістом «Прочерку».

IMG_20230822_162723

– Він допомагав, завжди казав, що все буде добре, – згадує жінка.

Ірина Внукова розповіла, що в цей день догляду за собою їй вдалося отримати полегшення, а ще рекомендації від досвідчених фахівців, якими скористається вдома.

– Я тримаюся заради своєї дитини. Ходжу до церкви, молюся, щоб скоріше настала перемога, щоб усі чоловіки та сини поверталися додому. Їх чекають, – сказала дружина загиблого військового.

IMG_20230822_162800

За словами косметолога Безносюк Катерини, маска для Ірини допоможе запустити сяяння, відновлення й пружність шкіри, а це необхідно після стресових ситуацій, оскільки їхні наслідки помітно на обличчі.

Юлія Капуш

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100