реклама

реклама

Команда кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації Черкаського державного технологічного університету взяла участь в унікальному  всеукраїнському ралі на ретроавтомобілях до Дня Незалежності.

На Черкащині перегони за участю ретроавтівок, які випустили в різних країнах світу, розпочалися 25 серпня у Червоній Слободі, а другий день проходив у Каневі.

1b8539344f89bed71d9be76b4dcb42fb_XL

Першого дня змагань екіпаж ЧДТУ у складі Костянтина Решетникова та Антона Сердюка на вже легендарному «спортивному боліді» ЗАЗ 968 став переможцем у класі «Національний», а Ярослав Шпортко, вправно кермуючи автомобілем Wartburg, виборов І місце у класі «Retro».

26 серпня з Канева команда автомобілістів ЧДТУ, у складі пілота Wartburg Ярослава Шпортка та штурмана Антона Сердюка,  привезла переможний Кубок класу «Ретроавтомобілі» в змаганнях з водійської майстерності Super Special Race TOUR DE KAN RUH 2023.

Підтримували студентів та вболівали за екіпаж під час ралі: завідувачка кафедри  автомобілів та технологій їх експлуатації Людмила Тарандушка, професор Олександр Батраченко, доценти Олександр Лук'янченко та Ігор Шльончак.

– Колектив кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації неймовірно пишається студентами, їхньою наполегливістю та досягненнями. Ми щиро вітаємо наших найкращих автоспортсменів та бажаємо подальших звершень! – наголосила завідувачка кафедри автомобілів та технологій їх експлуатації ЧДТУ Людмила Тарандушка.

Про це йдеться на сайті ЧДТУ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100