реклама

реклама

У Черкасах відбулася зустріч міської влади та учнівської молоді. Під час заходу відзначили талановитих школярів та їхніх педагогів та вручили премії, започатковані за ініціативи міського голови Анатолія Бондаренка.

IMG_8948_2

Привітали розумників та викладачів міський голова Анатолій Бондаренко і його профільна заступниця Анастасія Чубіна.

«Пишаюся нашими учнями, які показали чудові результати і мрію, щоб у наступному році вони були ще кращими. У свою чергу, я та моя команда докладемо максимум зусиль, щоб забезпечити очне навчання і зробити кращі умови для проведення занять. Адже ми усвідомлюємо, що освіта – це двигун розвитку нашого міста. Сподіваюся, що більшість вас після отримання освіти залишиться у нашому місті і працюватиме на його розвиток і розбудову, ставши для нас достойною зміною», - зауважив Анатолій Бондаренко.

«Вітаю найкращих учнів та вчителів нашого міста зі значними здобутками. Ви  - гордість нашого міста і його бренд. Маю надію, що ця міська відзнака дасть вам змогу повірити у свої сили і надихне на подальші перемоги», - додала Анастасія Чубіна.

Премії учням-переможцям Всеукраїнських олімпіад та конкурсів, педагогічним та науково-педагогічним працівникам, які підготували цих переможців, а також учням, які мають найвищі досягнення за результатами Національного мультипредметного тесту (у 2023 році – це 2 результати по 200 балів), встановлюються відповідно до міської програми розвитку загальної середньої освіти м.Черкаси на 2022-2027 роки.

Цьогоріч премії за перемогу у Всеукраїнських олімпіадах отримують 21 учень та 23 педагогічних та науково-педагогічних працівники. Розмір винагороди - 5000 грн. за перше місце, 2000 грн за друге місце і 1000 грн – за третє.

Ще 6 випускників цьогоріч відзначені преміями по 10000 гривень за найкращі результати по НМТ. Це Іван Лініченко та Юлія Новаківська з ФІМЛІ, Анастасія Продіус, Іванна Швець із спеціалізованої школи №17, Антон Бєляєв та Володимир Гончаренко зі школи №21.Вони продемонстрували найкращі знання з української мови, математики, англійської мови та біології.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100