реклама

реклама

Дівчина наступила на кришку люка у Черкасах поблизу Річкового порту та отримала гематоми і синці, пише Суспільне.

1693466887-781

Постраждала Діана Завалко розповіла, що прогулювалась ввечері вздовж Набережної, наступила на край кришки люка, він прокрутився та вдарив її по ногах.  До лікарів та поліції дівчина не зверталась.

c94961f5c912dedc

Визначити балансоутримувача люка одразу не вдалось. Керівник департаменту житлово-комунального комплексу Черкас Сергій Отрешко телефоном повідомив, що люк розташований на території комунального підприємства обласної ради і жодного відношення до міста не має. Втім, фахівці водоканалу виїхали на місце, аби убезпечити городян, розповів начальник дільниці водовідведення Олег Кравець:

"Виїхала бригада на обстеження, це не наша мережа, дуже схоже на відомчу мережу Укртелекому чи якогось зв’язку. Наші хлопці поставили дерев’яну заслінку і підв’язали попереджувальною стрічкою, надалі інформацію передали до міськвиконкому. З інформацією, фотографіями й описом усієї цієї пригоди".

Акціонерному товариству "Укртелеком" цей люк також не належить, пояснив директор його черкаської філії Андрій Пустовойтенко:

"Там немає каналізації Укртелекому, у нас взагалі в тому місці немає каналізації. Ми готові прислати свого представника, щоб він був присутній і показав, де там є наша каналізація, а де нашої каналізації немає".

Директор комунального підприємства управління по експлуатації будинку рад обласної ради і об’єктів комунальної власності Валерій Височин заперечує обслуговування будь-яких комунікацій своїм підприємством:

"Цей люк знаходиться при вході в пірс, люк в занедбаному стані, на балансі у нас нема люків і комунікацій, любі комунікації ми не обслуговуємо, тому це не наше питання і не наш люк".

реклама

Коментарі  

 
+4 #5 співчуття потерпілій 31.08.2023 21:46
інспектору №1 на Лексусі сказали? Може закладуть тротуарною плиткою ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Киньте в люк Серьйожика 31.08.2023 17:00
й кришку закрийте. Його батяня зразу відшука хазяїна цього зіндану.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Стас 31.08.2023 16:50
Наочний приклад безладу у влади. І отой корінь на люці-її герб.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 місцевий 31.08.2023 15:57
пуй...ло поставив!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 БджОляр 31.08.2023 14:19
Я не я й хата не моя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100