реклама

реклама

14-річний Нікіта Негрун отримав перше місце на Всесвітніх учнівських спортивних іграх у Ріо-де-Женейро (Бразилія).

photo_2023-09-08_11-12-06

У гімназіаді взяли участь представники 36 країн світу, які змагалися у 21 виді спорту. Україна зайняла у цих іграх почесне перше командне місце по боксу. Нікіта Негрун здобув першість, поборовши суперників із Бразилії та Казахстану. До того юний спортсмен – займаючись усього 4 роки -  брав участь і у Чемпіонаті України, і у Всеукраїнській гімназіаді. Своє майбутнє Нікіта бачить у спорті, тож, цілком можливо, клуб Червоної Слободи плекає нову спортивну надію України.

За словами тренера боксерського клубу «Червона Слобода» Анатолія Перепелиці, нині вони почнуть готуватися до нового Чемпіонату України, що  22.09-01.10 відбудеться у Рівному. За підтримки громади, вихованцям боксерського клубу  вдається здобувати системні перемоги на обласних і всеукраїнських турнірах, серед спортсменів є майстри спорту та кандидати у майстри спорту.

За словами голови Червонослобідської громади Олександра Литвиненка, у громаді діє 6 спортивних клубів з футболу, дзюдо, волейболу, баскетболу, боксу та спортивно-бального танцю. Спортивні гуртки є  у кожній школі громади. За його словами, громаді вдалось залучити кваліфікованих тренерів, яким вдається динамічно розвивати спортивні клуби і допомагати своїм вихованцям прославляти на спортивних змаганнях не тільки Черкащину, але й всю Україну.

Про це повідомляє пресклуб реформ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100