Перед осінньо-зимовим періодом, за дорученням начальника Черкаської ОВА Ігор Табурець та в рамках Офісу міжнародного співробітництва, в обласній владі актуалізували гуманітарні потреби під час зустрічі з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ (OCHA) та з представниками міжнародних організацій.

Така зустріч у розширеному форматі відбулася вже вчетверте.

380994850_3443770475872410_4248129057637320683_n  

«Дякую нашим доброчинцям за ґрунтовну, оперативну та злагоджену підтримку! Від початку повномасштабного вторгнення наші партнери, як вітчизняні, так і міжнародні, консолідують зусилля задля допомоги тим, хто цього потребує найбільше.

Водночас маємо нові виклики після ворожої атаки, яку пережило Черкаси. Зараз уточнюємо всі потреби та передамо їх нашим партнерам.

Між тим, нагальні запити від тергромад Черкащини зібрали та узагальнили фахівці нашого Регіонального офісу міжнародного співробітництва, який діє при Департаменті регіонального розвитку облдержадміністрації. Насамперед вони стосуються ВПО, медицини, цивільного захисту, потреб у підтримці малого і середнього бізнесу, а також у сфери освіти, культури", - пише голова Регіональної рада підприємців у Черкаській області Олександр Турченяк

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100