реклама

реклама

У День туризму заступник очільника області Олександр Турченяк поспілкувалися з представниками галузі про розвиток туризму в умовах війни, про те, як вибудовують маршрути подорожей саме зараз, про «місця сили» Черкащини, які варті ще більшої уваги.

«Торік наша область увійшла до 5-ки лідерів за обсягами туристичного збору. У допомогу відвідувачам регіону діє наш додаток «Подорожуй Черкащиною». Він доступний для завантаження на усіх платформах. Випробував, раджу!» - зазначає посадовець.

382236993_3446987372217387_2529202503934078963_n

«Сьогодні мав приємність вітати тих, хто популяризує рідний край, бачить та відкриває красу рідної землі іншим. Приємно було впевнитися, що маємо спільні орієнтири та цінності в роботі... Однак цього року туристична ситуація все ж змінюється. І нам важливо спільно з нашими амбасадорами туризму на Черкащині популяризувати саме наш регіон як серед черкащан, так і по всій Україні. Маємо чимало перспективних напрямків турів вихідного дня, цікавих зелених садиб, «місць сили» та історичної пам’яті. Нам є що показати та чим вразити!» - зазначив він

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100