реклама

реклама

113 черкаських дітлахів вирушили вранці на відпочинок до табору у Карпатах. Цьогоріч це остання, десята, зміна.

376897261_697233952434438_5772212871390537645_n

Десятирічна Дар’я Жиленко виграла конкурс технологій – вигадала космічну станцію. Путівка до Карпат на два тижні – винагорода дівчинці за її талант.

Скористалися нагодою поїхати в табір до Карпат. Хочу, щоб доні там сподобалось. Там вже відчує доросле життя, стане самостійнішою. Думаю, все буде чудово, - ділиться мама Дар’ї Альбіна.

Свою дев’ятирічну доню вперше проводжає так далеко мама Аліна.

Колись їздила в табір, але з сестричкою, сама – вперше їде. Хвилююсь. Маргарита в нас займається вокалом, співає. Цього літа на міжнародному конкурсі взяла Гран-Прі. На Всеукраїнському – перше місце. Хочу, щоб відпочинок був у неї насичений, щоб все їй сподобалось, щоб багато вражень привезла.

Зі 113 дітей пільгових категорій, які нині вирушили на відпочинок, 24 - вихованці навчально-виховного комплексу «Країна добра» з вадами слуху.

З ними їдуть ще троє викладачів цієї школи. Вони допомагатимуть адміністрації табору у спілкуванні з цими дітками і їх адаптації. Вони дуже талановиті, креативні, беруть участь у різноманітних конкурсах, мають свій театр жестової пісні. Тому це буде корисний досвід і має бути цікава зміна, - каже Віктор Бондар, головний спеціаліст департаменту соціальної політики.

Завершується цьогорічний проєкт оздоровлення наших діток. За останні двадцять років він – наймасштабніший, - звернулась до батьків Валентина Литвинович, начальник управління департаменту соціальної політики.

- За ініціативи міського голови Черкаська міська рада виділила кошти на відпочинок 1982 дітей. Департамент соціальної політики Черкаської міської ради закупив путівки. Відпочивають юні черкасці у мальовничому куточку України - санаторії «Карпати» на Закарпатті. Діти, які там вже побували, в захваті від природи, відпочинку, повертаються з новими друзями, враженнями. Тож, бажаю і нинішній зміні добре відпочити, набратися сил і позитиву.

За інформацією департаменту соцполітики ЧМР

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100