Напередодні Дня Українського козацтва і Дня захисників та захисниць України позашкільний навчальний заклад «Багатопрофільний молодіжний центр» Черкаської міської ради провів для юних черкасців у Дитячому парку пізнавально-ігрову програму «Пошук козацького скарбу».

4

Юні козачата організували 10 куренів та отримали мапи, щоб дістатися до «Козацького скарбу». Нащадки славного козацького роду долали різні перешкоди, показували таланти, «ловили рибу», розшифровували ребуси, робили хід на шаховій дошці, малювали шеврон свого куреня тощо.

5

Захоплююча пригода ознайомила дітлахів із традиціями та звичаями українського народу, поглибила знання про історичну і культурну спадщину України.

3

Переможці та призери квесту в нагороду за знання, наполегливість, спритність, кмітливість отримали чудові подарунки. Та головне – це цікаве та змістовне дозвілля, яскраві емоції, гарний настрій і незабутні враження!

1

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Коментарі  

 
-3 #4 Алекс 30.09.2023 14:04
Козачата?внуки кози?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Алекс 30.09.2023 13:56
Це однозначно ....сажати треба організаторів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Гриша 30.09.2023 13:05
Щось не видно на фото ні генерал-осавула ні генерал-лейтенанта козачих військ. Хоч би одного ряженого прислали діткам на поміч! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Тема мера 30.09.2023 13:02
та любимої його старшої заступниці ну абсолютно не розкрита!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100