реклама

реклама

Прем’єра документальної стрічки «ВОВК.СТРАХУ НЕМА» відбулася у Черкасах у комунальному кінотеатрі «Україна». Її приурочили до Дня захисників і захисниць України.

385893555_627594412861011_3931811797642620733_n

Національний фільм «ВОВК. СТРАХУ НЕМА» - це філософія Воїна України, репрезентована бійцями Сил спеціальних операцій. Вовкулаки захоплюють кожного своїм магнетизмом, закликаючи: «Бути кращими за самих себе, постійно треба перевершувати самих себе». Володіти своїм розумом, тілом, зброєю, вести бій, реалізовувати операції, спілкуватися в групі й колективі, знищувати ворога – це мистецтво професії Воїнів ССО ЗСУ.

Кіно створювалося 3 роки - і є результатом цивільно-військового співробітництва українських кіномисткинь з Командуванням, командирами бойових підрозділів та Воїнами Сил спеціальних операцій ЗСУ. Кожен кадр, кожне слово і дія у цьому кіно є справжнім репортажним неповторним моментом.

photo_2023-10-02_14-49-33_1

Голоси та обличчя Героїв фільму замасковані. Екранізовану багатокомпонентну операцію «Вовк» озвучили військовослужбовці Повітряних Сил ЗСУ. Фільм створений незалежними авторами і режисерами за підтримки справжніх українців та українських компаній, без державної підтримки.

У фільмі увічнені Воїни ССО ЗСУ, які поклали свої життя за Волю і Незалежність України.

Наразі фільм доступний до перегляду у кінотеатрі «Україна». Стосовно квитків звертайтеся до каси кінотеатру.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100