реклама

реклама

Одразу на 5 квартир, які належать Черкаській міській раді, претендує арбітражний керуючий Андрій Голінний. З такою заявою він звернувся до Господарського суду Черкаської області. Суддя Юрій Хабазня 8 серпня звернув стягнення на ці квартири. Міська рада вже подала апеляцію.

izmenenie-sposoba-i-poryadka-ispolneniya-resheniya-suda

Як пояснили у департаменті управління справами та юридичного забезпечення Черкаської міської ради, суд зобов’язав сплатити грошову винагороду у понад 270 тис. грн арбітражному керуючому А.М.Голінному, який з 2013 року був ліквідатором комунального підприємства-банкрута «Черкасимедтранс». Це підприємство було ліквідовано у 2022 році.

Після цього ліквідатор банкрута неодноразово намагався стягнути з Черкаської міської ради ці кошти, проте йому було відмовлено. Влітку цього року Андрій Голінний знову звернувся до суду, щоб в рахунок оплати коштів в якості основної грошової винагороди ліквідатора та витрат понесених в ліквідаційній процедурі у загальній сумі 272 187,25 грн на його користь стягнули 5 квартир, які належать Черкаській міській раді.

«Варто зазначити, що визначені арбітражним керуючим Голінним А.М. квартири рішеннями виконавчого комітету Черкаської міської ради включені до фонду орендованого житла і надані для проживання строком на 1 рік як жителям міста Черкаси, так і внутрішньо переміщеним особам. Проте дані обставини були проігноровані Господарським судом Черкаської області і ухвалою суду від 08.08.2023 звернуто стягнення на вказані квартири. Варто також зазначити, що заявником оцінка майна не проводилась (не визначено вартість квартир), що також не було прийнято до уваги судом», - відзначають у департаменті.

Черкаська міська рада у вересні подала апеляційну скаргу на ухвалу Господарського суду Черкаської області.

Про це йдеться на сайті ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 Петрович 04.10.2023 14:00
Де ще в Черкасах є квартири по 50 тисяч? Напевно, що із суддею поділять. Напевно міській владі таки дешевше віддати йому ті 270 тисяч.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Керуля. Пьятеро онуків. 04.10.2023 13:46
І всі ж кричать "Діду! Діду! Діду! Діду - давай!".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Алекс 04.10.2023 05:00
Коли ця свиня вже нажреться?може треба провести аудит роботи?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100