реклама

реклама

Черкащанка Оксана Хандюк скаржиться на Черкаську міську владу, яка відмовляється виплачувати компенсацію за понівечену внаслідок ракетного обстрілу квартиру. Чиновники повідомили, що власник житла не зареєстрований у Черкасах, тому грошей йому не дадуть.

Про це жінка написала на своїй сторінці у Фейсбук, пише Про все

У квартирі, про яку говорить Оксана Хандюк, живуть переселенці. Власники наразі за кордоном і всі справи доручили черкащанці. 21 вересня, коли російська ракета вдарила по місту, від вибуху постраждала і їхня оселя. Тоді черкащанці пообіцяли, що допоможуть з відбудовою.

"І виявилось, як завжди - на обіцянках все і скінчилось. Ми зібрали всі відповідні документи і віднесли в Черкаську міську раду. Там наші документи прийняли і сказали, що потрібно віднести документи ще в - Департамент соціальної політики Черкаської міської ради. І тут почалось саме цікаве: документи всі зібрані, все перевірено ми з впевненістю ідемо в Департамент заносити документи. Але ми не очікували, такого « крутого повороту: виявляється, якщо власник майна не зареєстрований в місті Черкаси, то і виплат на допомогу не буде", - обурюється Оксана Хандюк.

На допис відреагував мер Черкас Анатолій Бондаренко та доручив своїй заступниці Марині Гаркавій розібратися у проблемі. Остання повідомила, що власник квартири є громадянином Ізраїлю і не має права на компенсацію. Водночас керівниця департаменту соціальної політики Юлія Ніконенко запевнила, що до порядку виплат можуть внести зміни і тоді гроші таки виплатять.

"Враховуючи окремий випадок, коли власник квартири перебуває за кордоном і є громадянином Ізраїля, і відповідно не зареєстрований у м. Черкаси, для можливості здійснення виплати буде ініційовано внесення змін до порядку виплати грошової допомоги і за умови погодження зазначених змін юридичним відділом міської ради подано на розгляд виконавчим комітетом Черкаської міської ради", - написала Юлія Ніконенко.

Водночас, дехто цікавиться у пані, яка вимагає компенсації, чи сплачує власник податки від здачі квартиру в оренду...

"Вибачаюсь, зустрічне питання, чи сплачує податки власник від здачі в оренду майно?" - пише під дописом черкащанки Elena Storchak

"Так жильци зареєстровані.Треба договір аренди і реєстрація жильців в Черкасах в цій квартирі.От якщо жильци не зареєстровані--це проблема. Причому,у всьому світі!Не можна незареєстровпному жиьи в квартирі в Черкасах.Так що не надо бла бла і дешевих маніпуляцій.Хай ваші переселенці реєструються в Черкасах і буде їм щастя з вікнами", - пише Katarzyna Alex

У "Фейсбуці" пані Оксана Хандюк представляє себе як ріелтор.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #5 Дим 09.10.2023 07:36
Также по Благовісні 182 кВ. .. власник квартири в ДНР і воює проти України а дружина здає квартиру ! За що їм платити ! Квартиру потрібно забрати на користь держави
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Мавр 08.10.2023 20:05
Орендар повинен сплатити мито міскраді.В 99% орендарі цього не роблять,от і результат.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Алекс 08.10.2023 18:52
Там в Ізраїлі зараз такий лабух з Палестиною що капец .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Правда 08.10.2023 16:38
Ахахахаха
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Коли був би 08.10.2023 16:21
Я Ценко, я б імєл трёх жон! І жильём от трёх тёщ, бил би окружон! А сам би отримув соціал, будучи по документах бом жом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100