реклама

реклама

За поданням комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій черкащанка, депутатка Черкаської міської ради Валерія Шинкарьова увійшла до робочої групи, яка буде розробляти проєкт ЗУ «Про дошкільну освіту» (друге читання).

387773082_631120679175051_8450043443988553140_n

Цей законопроєкт про реформу дошкільної освіти у першому читанні був підтриманий Парламентом 31 березня.  Як розповіла Валерія Шинкарьова, засідання робочої групи будуть проводитися онлайн.

«У своїй роботі буду подавати пропозиції, які стосуються психічної підтримки дітей, цифровізації в освіті і в управлінні діяльністю навчальних закладів, а також акцентуватиму на розширенні мережі дошкільних навчальних закладів різних форм власності», - поділилася пані Валерія.

Нагадаємо, Валерія Шинкарьова – активна громадська діячка й засновниця приватного дитячого садочку «SOVA Kids space», фундатор громадської організації «Об’єднання багатодітних родин «Крила», яка займається підтримкою соціально вразливих родин та розкриває потенціал талановитих дітей. Загалом втілює в життя велику кількість суспільно важливих проектів як для дорослих, так і для найменших жителів Черкас. Нині здобуває освітній ступінь PhD в галузі освітніх, педагогічних наук. Досліджує тему цифровізації, діджиталізації дошкільної освіти.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100