реклама

реклама

Перебуваючи на вулиці Вернигори у Черкасах (район залізничного вокзалу) і помітивши, що чоловік вигулює пса бійцівської породи неналежним чином – без намордника і не на повідку, черкаська психологиня Валентина Савченко зробила зауваження, а у відповідь отримала образи.

,,Это мой район. Моя собака. Она гуляла так и будет гулять... А, ты пошла...

Где ты тут взялась…Хто ты такая?.. Я сам кинолог..." – такою була реакція власника на моє повторене двічі зауваження щодо його собаки, яка впритул підійшла до жінки з малою дитиною. Малеча злякано попросилася на руки. А її матуся стурбованим поглядом відшуковувала очима допомогу. Ніхто не знав, якою далі буде поведінка собаки. Добре, що вона обнюхала їх, постояла і пішла далі. Але це сьогодні...Завтра може бути іншим», – повідомляє у фейсбуці Валентина Савченко.

Навіть те, що жінка була у військовій формі, чолов'ягу не засмутило. Здається, що навпаки, бо образа летіла одна за одною.

«На жаль, я дуже поспішала. Але повідомила власнику собаки, що наша розмова ще не завершена. Прошу вашої допомоги в моєму пошуку щодо інформації про цю людину. Маю свідка цього неприємного прецеденту», – пише Валентина Савченко.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Локi 22.10.2023 21:12
По центру теж таку без намордника водить якийсь неадекват. Поліції по.ер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Роза 21.10.2023 22:39
Не вважаю проблемою- пройшла спокійно- собака ігнорувала автора статті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 озг 21.10.2023 18:39
дуже дуже шкода....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Стас 21.10.2023 15:25
Жінка цілком права,але в місті цим ніхто не переймається. Так біля інституту підвищення кваліфікації освітян.наприклад,є майданчик,де поруч граються діти,гуляютьі справляють потреби собаки без поводків та ще й деякі "європейці" шашликують... На зауваження відповідт в спетрі-А вони тебе чіпають дл-А йди,бо зараз поясню по пиці.Це всеж робота не громадян,а відповідних органів... Хоча-оті органи про це знають?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100