реклама

реклама

Підтримка соціальних закладів, таких як медичні установи, культурні та освітні заклади, є невід'ємною частиною роботи місцевої влади. У цьому році було прийнято ряд важливих рішень, що дали змогу вирішити проблеми, які накопичилися протягом минулих десятиліть.

Однією із таких проблем, що потребувала негайного вирішення - ремонт даху над терапевтичним відділенням КНП "Кам'янської багатопрофільної лікарні". Покрівля цього двоповерхового будинку була побудована в 1968 році та не піддавалася капітальному ремонту з того часу. Протягом цього періоду дерев'яні конструкції та шифер втратили свою надійність, і дах протікав. Для вирішення цієї проблеми були виділені кошти на заміну покрівлі.

395208943_647466130910137_4788835493162685365_n

Наразі роботи з встановлення нового даху завершуються. Підрядник виконав роботи з демонтажу старих дерев'яних конструкцій та покрівлі, і тепер нова конструкція даху майже завершена. Важливо завершити ці роботи до початку дощів. Нова покрівля також передбачає встановлення відливів та системи водовідведення, щоб уникнути підтоплення та вологості в приміщенні.

Хочемо зазначити, що проведення даних робіт було б неможливе без підтримки та сприяння обласної влади. Завдяки спільним зусиллям та розумінню даний проєкт вдалося реалізувати.

Під час інспекції робіт на території лікарні міський голова Володимир Тірон провів зустріч з головним лікарем Костянтином Тамком. Обидва керівники оглянули територію та приміщення лікарні та визначили майбутні плани робіт. Також наразі тривають ремонтні роботи в коридорах першого поверху чотирьохповерхового хірургічного корпусу лікарні. Роботи ще не завершені, тому остаточний результат буде видно пізніше. Крім того, була проведена інспекція котельні, щоб переконатися, що опалювальний сезон 2023-24 років пройде без проблем. Потреби лікарні в дровах вже майже забезпечені на цілий сезон.

395190418_647465890910161_4046501350504144423_n

Ще одним аварійним об'єктом, де було проведено ремонтні роботи з оновлення покрівлі, стала адміністративна будівля в селі Грушківка. У цій будівлі розташовані бібліотека, клуб і старостат. Вже багато років дах цієї будівлі перебував в аварійному стані, протікав та вимагав негайного ремонту, адже почали руйнуватися перекриття та стіни. Завдяки бюджету громади цю проблему було вирішено. На даний час ремонтні роботи вже завершені. Під час робіт дерев'яні конструкції даху були повністю замінені та оновлено покрівлю. Сподіваємося, що новий дах прослужить довго і забезпечить комфортні умови для відвідувачів, дозволяючи тривало використовувати це приміщення.

Продовжуємо здійснювати оновлення наших соціальних закладів для забезпечення комфорту та безпеки наших мешканців.

Кам'янська міська рада

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100