реклама

реклама

21 вересня після атаки по центру міста представники міської влади, комунальних підприємств, медики, рятувальники та правоохоронці проявили сміливість, рішучість та єдність. Завдяки цьому у короткі терміни вдалося впоратися із наслідками атаки.

Сьогодні в урочистій обстановці представники обласної, міської влади та керівництва ДСНС вручили нагороди тим, хто відзначився під час ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

394689447_639460091674443_2724545947912051130_n

Першого заступника міського голови Сергія Тищенка та начальника управління цивільного захисту Черкаської міської ради Юрія Панченка нагородили почесною грамотою ДСНС України. Відзнаки отримали також і відважні працівники комунальних підприємств міста, які з перших хвилин після події прийшли на допомогу громаді і працювали цілодобово: працівники КП «ЧЕЛУАШ», «Черкаська служба чистоти», «Черкасиводоканал», а також ПрАТ «АЗОТ».

«Дякую усім, хто у важку хвилину підставив плече рідним Черкасам. Ви сміливі, мужні, сильні та надійні. Ви справжні герої нашого міста!», - зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Також очільники міста та області передали ключі від нової техніки, яка допоможе нашим рятувальникам ще ефективніше виконувати свої героїчні завдання. Черкаський міський голова вручив ключі від пожежного автомобіля з повним комплектом обладнання.

«Його спрямували з німецького міста Білефельд, в рамках нашого міжнародного співробітництва. Впевнений, авто служитиме на благо нашого міста. Щиро вдячний нашим міжнародним партнерам за підтримку України і Черкас у складні часи», - зауважив Анатолій Бондаренко.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100