Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко вважає розподіл коштів з міськради правильним. Про це він повідомляє у своєму відеозверненні.

– Я вважаю, що Черкаська міська рада робить достатньо, щоб підсилювати обороноздатність. Але й вважаю, що усім нам разом треба робити більше, – зазначає Анатолій Васильович.

За його словами, він з повагою ставиться до жінок, які виходять на мітинги, але зневажає «тих чоловіків, які купили інвалідні посвідчення, які ховаються від армії, які розповідають казки, а самі тікають від військкомату, яким по 25-30 і розповідають, що треба робити.

– Наше з вами завдання – брати в руки зброю і йти, коли потрібно буде, – закликає міський голова Черкас.

Місто входить у зимовий період і всі роботи будуть законсервовані. Усі видатки будуть перенаправлені на ЗСУ.

– Ці кошти будуть перенаправлені не тому, що громада виступає, а тому, що підійшов час. До нас з листами звернулися підрозділи, зокрема «Азов», про закупівлю обладнання, які потрібне на передовій. Хоч у нас іде невиконання бюджету, але всі видатки будуть перерозподілені, щоб нашим хлопцям було трохи простіше, – зазначає Анатолій Бондаренко.

реклама

Коментарі  

 
+11 #2 Леопольд 26.10.2023 12:38
Кастрюлі - гамплик. Як не ті, то інші порвуть. ЗАБРЕХАВСЯ. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 сеня 26.10.2023 12:37
Ця недолуга істота посадить бізнес в Черкасах. спочатку - обіцянки і робіть, потім - зробили? Гроші за виконані роботи -чекайте! :D :lol: :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100