реклама

реклама

У 230 навчальних закладах Черкащини протягом тижня із 23 по 27 жовтня тривали канікули. У решти 196 шкіл області вони почнуться із понеділка — 30 жовтня і триватимуть сім днів, пише Суспільне.

osinni_kanikuli

У 31-й школі Черкас, у навчальних закладах Уманщини та Смілянській громаді осінніх канікул не буде, бо відпочинок для учнів перенесли на зимовий період, розповів начальник Управління освіти та науки області Валерій Данилевський.

"100 відсотків шкіл, які здійснюють очну та дистанційну форму навчання вийдуть на канікули, окрім 31-ї школи та шкіл в Уманській та Смілянській громаді. Понад 65% шкіл опалюється, а 35 відсотків не опалюється. Це пов’язано з канікулярним часом, які зараз на канікулах і які вийдуть з осінніх канікул. З метою економії школи опалюватимуть після завершення канікул", — розповів Валерій Данилевський.

У Черкасах, за словами заступниці міського голови Анастасії Чубіної, осінні канікули запланували на 30 жовтня-5 листопада. Взимку учні відпочиватимуть протягом 23 грудня-7 січня. Дати весняних канікул попередньо визначили на 25-31 березня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100