реклама

реклама

Майрамік Авоян - українка вірменського походження. До повномасштабного вторгнення дівчина проживала у Каневі, проте згодом їй довелося переїхати до Німеччини. У свої 19 років Майрамік вже змогла стати суперфіналісткою проєкту “Голос країни” та підкорити серця тисяч глядачів.

Напередодні фіналу співачка дала ексклюзивне інтерв’ю для ЗМІ.ck.ua, у якому поділилася, чим завдячує “Голосу країни” та розповіла про свої подальші плани.

- До 24-го лютого Ви проживали в Каневі. Розкажіть про свої перші музичні кроки там. Що Вам подарувало це місто?

Моє місто подарувало мені ривок у музичній кар'єрі, тому що саме у Каневі я вперше виступила сольно і почала свою особисту діяльність. Канів – моє рідне місто, рідні люди, рідні краї. Воно дало мені все: найкращих людей у житті, які підтримують та вірять в мене з самого малечку.

1698391906-476

До повномасштабного вторгнення я навчалася в Канівському фаховому коледжі культури і мистецтв на хормейстера. Мала плани, після 2 курсу вступати до Київської муніципальної акдемії музики імені Р.М. Глієра, але війна внесла свої корективи.

- Поділіться, хто Вас підтримує на проєкті? Хто надихає сміливо проходити етап за етапом?

Найголовніше – мої батьки, які з самого дитинства були не проти моєї музичної кар'єри. Вони завжди мене підтримували. Також підтримують прекрасні учасники, з якими ми спілкуємося навіть після того, як деякі залишили проєкт. Ми все одно спілкуємося та збираємося разом. Підтримує, звісно, мій прекрасний тренер. Надя дуже класна, близька, щира та відверта. Вона мене надихає сміливо проходити етап за етапом.

- Який етап для Вас на проєкті став в цілому найскладнішим? Можливо, був якийсь переломний момент, яким би Ви могли поділитися.

Найскладнішим етапом для мене стали «кросбатли». Я мала батл з дуже сильною учасницею та співачкою. За хвилину до виступу у мене почалося шалене хвилювання та істерика.

- Чи вдалося знайти справжніх однодумців та друзів на проєкті? Можливо, не лише зі своєї команди.

Я на проєкті знайшла не лише друзів та однодумців, а й людей, які мені близькі по настрою, енергії. “Голос країни”  дав мені людей, з якими я й надалі буду спілкуватися та підтримувати контакт.

- Що змінилося у Вашому житті після участі у «Голосі країни»?

У моєму житті після проєкту не змінилося, а скоріше відновилося бажання продовжувати творити та робити свою музику. Знову захотілося співати надалі й показувати себе і свою творчість.

- Що буде після завершення «Голосу країни»? Маєте вже подальші музичні плани?

Подальші плани музичні в мене вже є. Але, якщо чесно, не уявляю, що буде після завершення “Голосу країни”. Ти звикаєш до цієї обстановки, людей, до сцени та емоцій. Тому коли це закінчиться, його буде дуже не вистачати. Але це точно буде початком моєї творчої кар'єри.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100